VVVIIllKKEENN DAAAG!!

jaha,, idag har man haft o göra minsann. vi har slängt ut vårt bubbelbadkar och fixat oss en dusch så länge.
man fick ju montera ner en del på badkaret och ta ned hela dörrposten för att ens få ut de.suck. OCH NI VILL INTE VETA HUR DET SÅG UT UNDER DETTA BADKAR SOM INTE GÅTT ATT GÖRA RENT UNDERTILL.. O VI SKALL DÅ RAKT INTE TALA OM LUKTEN..

men det e ju tur att man har snälla grannar som hjälper en:):)*tack för det*
Joline lämna vi hos farmor o farfar medans vi grejja.blidde lite smidigare så.

TACK KÄRA KRISTINA FÖR TIPSEN OM DUSCHSTÅNGEN:) VI KÄNDE OSS BRA DUMMA..HAHAAH.
vi e nog deet också..*ler*
 nehe om man skulle gå ner o ta en dusch då o sedan krypa till kojjs:)

men ha en underbar fortsatt fredag kväll allesammans!!
kram o hej

var tvungen att lägga ut denna bild från idag osså,, men jag tror aldrig ni blir mätta.. hhii.. eller?


hur söt får man vara egentligen?


så här glad blev jag över mina nys saker mamma köpt till mig idag:)


ebba o Joline på herberts idag


Vilken underbar dag:)

joline vakna 7.15 idag.. underbart. Så fram mot 8 tiden gick vi hem till Anna o Ebba o hade det mysigt.. barna lekte ända fram tills halv 12, sen börja dom bli trötta. Så vi åkte in till stan o handla lite. en fin fin klänning till thomas brorsdotter som föddes 2 maj:) de var kappahl o hm de. sedan gick vi till servera o kika runt men hitta bara en kärnhusrensare där.. heh
Det blev dags för mellan mål för barna så vi gick till herberts o fika,, var fantastiskt barnvänligt caf``e.ungarna trivdes som fiskarna i vattnet:) Sedan så var det bara hajen kvar, blev lite majskrokar, blöjor, burkmat,skethuspapper o hushållspapper,cigg,, ja lite granna så:) osså sist men inte minst fyndmagasinet, där joline fick en leksak så klart:)
nå,, så lite har man fått gjort idag idag iaf.. nu e det dags att lägga lillan, hon har bara sovit sädär 1 timma sedan 7 imorse,,..o nu e kl 18.00, det e la inte normalt för en 9 månders eller?ja inte vet jag,.. men hon mår fint iaf..
men nu säger jag tack o hejs:)

grollan som bebis


Min älskade Joline. min skatt. mitt allt.


jag o min kära sambo


kära tisdag!!

Nå vad har man gjort idag då?, jo vart på gekås, kan ni tänka er att det var hur mkt plats som helst att gå runt på, inte massa galna käringjävlar som kör på en överallt.. fick köpt lite iaf, skulle iofs inte ha så mkt heller.. lite gardiner til mej:) dress, tandkräm till lilla tanden,skedar, 2 haklappar,nappar till min lilltjej:)  disktabletter också..
 men de plocka på 900 spänn iaf...
älsklingen messa förut o sa att han skulle jobba över hela natta lång.boring.. men men.. så det blir la te o se på desperata hemmafruar kl 9 o sedan krypa ner..
men ha de bra.
kram kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0